# Thursday 21st May- Year 5- GD Maths- Mrs Habib’s Group

Happy Thursday, hope that you are all well.

The following children must complete this task:

5W Farhan, Tahseen, Aidan and Anis,

5R Yumna, Yusra and Marvin and Chloe.

5B  Mujammil, Lakeysha , Jawairiyah, Harun, Salman, Reyyan and Shahzaib.

I am looking forward  to award  a  certificate to children who are consistently trying their  best . Please email your completed work to me, Mrs Habib yr5upload@broadheath.coventry.sch.uk Thank you.

## 25 thoughts on “Thursday 21st May- Year 5- GD Maths- Mrs Habib’s Group”

1. The total cost for 1 adult and 2 children to York is £64.30.
2. Colin travelled 636.35 miles to reach the campsite.
3. a) Colin now travels 729.8 miles.
4. Michael Schumacher can travel 831.75 miles per every 5 hours.
5. She would need to park her car 6.87 metres closer than where she was parked now.
6. The temperature over there now is probably 23.7°C.

2. Ryan I.

Hi Mrs Habib I know I am not in your group but I was feeling bored and I said to my self go and try GD Maths.

1)
a) The total cost for a return journey to York for one adult and two children £64.30
28.50+17.90+17.90=64.30

b) What is the total cost for a return to Hull and a single to Leeds for four adults is £136
23.75 x 4 = 95
10.25 x 4 = 41
95 + 41= 136

2)
a) Colin travelled 681.35 miles to the campsite. The
472.87+73.92+134.56= 681.35

b. He travelled now 774.8 miles
681.35 + 93.45 = 774.8

3. Michael Schumacher can travel at 166.35 mph in his Ferrari.
He can travel at 831.75mp5h
166.35 x 5 = 831.75

Joanna needs to park her car 6.77 meters.
56.84 – 50.07 = 6.77

5. The temperature in the classroom now is 23.8°C
21.8 – 3.7 = 18.1
18.1 + 5.7 = 23.8

3. Abdirahman M.

I have sent it on the email

4. Harun O.

1. The total cost for 1 adult and 2 children to York is £64.30.
2. Colin travelled 636.35 miles to reach the campsite.
3. a) Colin now travels 729.8 miles.
4. Michael Schumacher can travel 831.75 miles per every 5 hours.
5. She would need to park her car 6.87 metres closer than where she was parked now.
6. The temperature over there now is probably 23.7°C.

5. 1a. £64.30
b. £136.00

2a. 681.34 miles
b. 774.79 miles

3. 831.75 miles

4. 67. 7 metres

5. 23.8 degrees Celsius

• Mrs Habib

Amazing Anis! Just check that the decimal point is in the correct place for question 4. Well done!

• Mrs Habib

Anis, If you look on the Reading Comprehension GD blog and the Gallery you will see that I have awarded you a ‘Well Done’ certificate. Keep up the super work ethic:) Brilliant!

6. Hishaam

1. The total cost for 1 adult and 2 children to York is £64.30 in a total.

2. Colin travelled 636.35 miles to reach the campsite.

3. Colin now travels a whole 729.8 miles.

4. Michael Schumacher can travel 831.75 miles per every 5 hours.

5. She would need to park her car 6.87 metres closer than where she was parked now.

6. The temperature over there now is probably 23.7°C.

• Mrs Habib

Hi Hishaam, great to see that you have been challenging yourself. Please just go over your answers again. Also work out 1b. The answer for 1a is correct but double check your answers. Great effort Hishaam.

• Hishaam

Ok

A) is £64.30
B) is £136.00

A2. 681.34 miles
B2. The answer is 774.79 miles

3. Is 831.75 miles

4. It is 67. 7 metres

5. Is about 23.8°C.

7. Mrs Habib

Hi Inaaya, I am so pleased that you have challenged yourself and had a go at this. I will check and mark your work and let you know how well you did. Keep up the super work ethic! :)

8. Salman R.

1) £54.30

2) £64.70

3) 72.98 miles

• Mrs Habib

Hi Salman, great to see you on the blog! Well done. Check your answers again please. Email your completed work over to me or you can post the answers on the blog. Thank you.

9. Marvin A.

The total cost for 1 adult and 2 children to York is £64.30
Colin traveled 636.35 miles to the campsite.
Colin now travels 729.8 miles.
Michael Schumacher can travel 831.75 miles per 5 hours.
She would need to park her car 6.87 metres closer than where she was parked now.
The temperature now is 23.8°C.

• Mrs Habib

Brilliant effort Marvin! Well done. You have worked hard. You are missing the answer for 1b. Check your answer to how far Colin travelled then correct the answer for b. Thank you.

10. 1.
a. It will cost £54.30 for two children and 1 adult for a return ticket to York.
b. It will cost 64.75.

• Mrs Habib

Hi Anis, double check your answers please. Email your completed work over to me when you have finished. Thank you.

11. Hudayifah A.

i have done this and i have accidently left it at my dads house.

• Hudayifah A.

it is me jawariyah i accidently forgot to log out hudayifahs account.

• Mrs Habib

That is fine Jawarriayh. Good to know that you have completed the work.

• Mrs Habib

Okay that is fine. You can answer the questions on the blog. Thank you.

12. Lakeysha M.

I have done this in my homework book.

• Mrs Habib

Awesome, Lakeysha email your work over to me so that I can check it for you. Thank you.

13. Aidan M.

I will try it

• Mrs Habib

Great to hear that Aidan. I know that you can do it! There are only 5 questions. You are welcome to answer them on the blog, if you prefer you can write them in your homework book. I would like you to continue making progress. I look forward to you completing this work.