Platinum
He could have bought 8 icelollies because 25px4 is £1 so 25px8 is £2.
Then he could buy 2 sundaes. That means he will have spent all thelse money. Or he could buy 1 sundae which would be 3 pound and he could buy a ice cream. He will spend 3.75 and have 25p left. Then he could buy a ice lolly again.

Platinum
Mr Carter can spend £4 different ways
He can buy 4 sundae for
£1+£1+£1+£1=£4
75p+75p+75p+75p+75p+25p=£4
25p+25p+25p+25p+25p+25p+25p+25p+£1+£1=£4
75p+75p+75p+75p+25p+25p+25p25p=£4

bronze

53 55 25

Silver:48+0=48 47+1= 48 45+3=48 44+4=48 43+5=48 42+6=48

gold

100+10=200

90add10=100

40+8=48

Q

Gold

81 min

Platinum

It pay for £1

23

53

Gold

100+19=119

50+79=119

0+119=119

118+1=119

40+89=119

10+119=119

47+1=48

40+8=48

45+3=48

46+2=48

25+25+25+25=£1.00

75+25=£1.00

1+1=£2.00

All together makes £4.00

40+8=48

43+5=48

38+10=48

24+24=48

47+1=48

Silver

43+8=48

Just check this. what does 8+3=

silver

1+1=2

5+5=10

silver

1+1=2

2+2=4

5+5=10

25p+25p+25p+25p+=1.oo

1.oo+1.oo+1.oo+1.oo=4.oo

Silver:40+8=48

24+24=48

21+27=48

46+2=48

47+1=48

34+14=48

30+18=48

45+3=48

Gold:100+19=119

118+1=119

90+29=119

110+9=119

80+39=119

Platinum:sunde£1+sunde£1=£2

Ice-cream75p+Ice-lolly25p=£1

Ice-cream75p+Ice-lolly25p=£1

platinum challenge:

ice cream 75px2=£1.50

sundae £1×2=£2

ice lolly 25px2=50

£1.50+£2=£3.50 £3.50+50=£4.00

Platinum

He could have bought 8 icelollies because 25px4 is £1 so 25px8 is £2.

Then he could buy 2 sundaes. That means he will have spent all thelse money. Or he could buy 1 sundae which would be 3 pound and he could buy a ice cream. He will spend 3.75 and have 25p left. Then he could buy a ice lolly again.

Gold two times table

1×2=2

2×2=4

3×2=6

4×2=8

5×2=10

6×2=12

7×2=14

8×2=16

9×2=18

10×2=20

11×2=22

12×2=24

Addition

100-60=40

2019-100=1019

3001-2000=2001

Gold maths

100+19=119

50+50+19=119

25+25+25+25+19=119

58+61=119

60+40+19=119

111+8=119

Platinum

4 Sundae

4 Ice cream

4 Ice lolly

Platinum-

My ways are:

4 sundaes

5 ice lollies,2 sundaes, 1 ice cream

16 ice lollies

5 ice creams, and 1 ice lolly

3 sundaes, 1 ice lolly and 1 ice cream

4 ice lollies and 3 sundaes

1 sundae and 4 ice creams

By Salman 🍡🍦🍨

53 25 55 22

38 add 1 =48

100

Silver)58-10=48 10+10+10+10+8=48 70-50+20+20+8=48 40-20+20+8=48

Bronze

55 32 35 52 53 22 25

40+8=48 38 +10 = 48. 20+28=48 0+48 =48 10 38=48 silver

3 4 5 6 2 3.

110+9=119 100+19= 119 111+8=119

silver 47 add 1=48 49-1=48 46 add 2=48 45 add 3=48 44 ADD 4 =48 43 add 5=48 42 add 6 =48 6 add 42 = 48 41 add7 = 48 7 add 41= 48

Bronze

53

25

32

53

55

52

23

Silver

40+8=48

47+1=48

45+3=48

46+2=48

0+48=48

41+7=48

Platinum

Mr Carter can spend £4 different ways

He can buy 4 sundae for

£1+£1+£1+£1=£4

75p+75p+75p+75p+75p+25p=£4

25p+25p+25p+25p+25p+25p+25p+25p+£1+£1=£4

75p+75p+75p+75p+25p+25p+25p25p=£4

Sliver

1 x 48=48 49 – 1=48

1 + 47=48

2 + 46=48

30 + 18=48

20 + 28=48

10 + 38=48

45 + 3=48

Platinum

Here are the number of ways Mr Carter can spend his £4.00 at Weston super made beach.

Ice cream costs 75p

Smoothee costs £1.00

Ice lolly costs 25p

1) you can purchase 4 ice creams and 1 smoothee

75p + 75p + 75p + 75p = £3.00 then add another £1.00 smoothee = £4.00.

2) you can purchase 4 ice creams and 4 ice Lolly’s.

75p + 75p + 75p + 75p = £3.00 then add another 4 ice Lolly’s at 25p each. The total is £4.00.

3) you can purchase 4 smoothees.

£1.00 + £1.00 + £1.00 + £1.00 = £4.00.

4) you can purchase 16 ice lolly.

25p + 25p + 25p + 25p = £1.00

25p + 25p + 25p + 25p = £1.00

25p + 25p + 25p + 25p = £1.00

25p + 25p + 25p + 25p = £1.00

Add them altogether its £4.00.

5) you can purchase 2 ice creams and 10 ice lollys.

75p + 75p = £1.50

25p + 25p + 25p + 25p = £1.00

25p + 25p + 25p + 25p = £1.00

25p + 25p = 50p

Add them together it makes £4.00

Theses are the ways Mr Carter can spend his money at Weston super mare.

Silver

47+1=48

46+3=48

44+4=48

21+27=48

49-1=48

43+5=48

24+24=48

12+36=48

40+8=48

48+0=48

46+2=48

42+6=48

45+3=48

100+19=119

110+9=119

90+29=119

111+8=119

40+8=48

46+2=48

41+7=48

30+18=48

20+28=48

10+38=48

53

25

35

52

55

32

23

20+3=23

10+10=20

20+20=14

20+0=20

7+7=14

2+1=2

0+0=0

5+5=10

Made a mistake accidentally

20+20=40

2+1=3

Silver

40add8=48

49add1=48

38add10=48

41add8=48

42add6=48

43add5=48

44add4=48

45add3=48

46add2=48

47add1=48

Rifat alom

4 ice creams

Bronze 3+20=23

20+3=23

23+0=23

35

55

silver

20 add 20 = 40

25 add 6 = 31

26 add 7 = 33

30 add 5 =35

15 add 6 = 12

20 add 4 = 24

17 add 3 = 20

30 add 30 = 60

12 add 4 = 16

13 add 5 =18

15 add 14 = 29

1 add 14 = 15

11 add 3 = 14

60 add 20 = 80

70 add 7 =77

50 add 10 = 60

Some super calculations… but can you make 48?

BRONZE

53,52,55.

35,32,35.

25,23,25.

Silver challenge

47+1=48

40+8=48

Bronze challenge

53

25

32

55

Are these correct?

addition

90add10=100

23add49=69

900add19=1008

86add9=95

17add8=25

8add15=23

46add56=106

5add23=28