Bronze
10 minutes past 2
Half past 9
5 minutes past 12
10 minutes past 4
25 minutes past 7
20 minutes past 11
Silver
1. C the odd one out
Gold
Seth has 5 minutes left

Bronze
1.10 minutes past 2 4.10 minutes past 4
2.Half past 9. 5.25 minutes past 7
3.5 minutes past 12. 6.20 minutes past 11
Silver
C because no other clocks have 25 minutes past 11.

Bronze
1.10 minutes past 6
2. Half past 9
3. 5 past 12
4.10 minutes past 4
5. 25 minutes past 7
6. 20 minutes past 11
Silver
The odd one out is B. I think this because 10 minutes past 6 are the only evens and also A, C and D are odds.
2. Jerry is correct. I know this because he said his hand is on IV ( 4 ).
Gold
Miley:
15 x 3 = 45 mins
45 + 5 = 50 mins
Ezra:
10 x 3 = 30 mins
Miley has more time. I know this because 15 x 3 = 45 mins and if you add 45 + 5 = 50 mins. Ezra has 30 mins left because 10 x 3 = 30 so he has less time.

Bronze:
1. 2 o’clock and 10 minutes
2.half past nine.
3. 12 o’clock and 20 minutes
4. 2 o’clock and 20 minutes
5. 7 o’clock and 25 minutes
6. 11 o’clock and 20 minutes
Silver:
1. The one in the middle is the odd one out because it doesn’t have as many numbers as the other 2 next to it and it also has different type of numbers to the other 2 clocks.
2. Jerry is correct because the minute hand at IV is 4.
Gold:
1. He has 5 minutes left to clean up his room because 5+5=10 and then add a 20, that makes 30 and 5 minutes making his bed so the answer altogether is 1 hour and 5 minutes that he spent, so he has 5 minutes to relax.
2. Miley took the longest because 3 quarters of an hour is 45 minutes but Ezra took 30 minutes, so she took 15 minutes less time and Miley took 15 minutes longer.

BRONZE:
1\ 10 minutes past 2.
2\ Half past 9.
3\ 5 minutes past 12.
4\ 10 minutes past 4.
5\ 25 minutes past 7.
6\ 20 minutes past 11.
SILVER:
1\The odd one out is c.
2\ Kayla is correct because the minutes hand is must be on 8 not on 4.
GOLD:
1. He has 5 minutes left.
1
25+5+35=65.And 1 hour and 5 minutes.
2\ Miley 45+5=50 minutes.
Ezra has 30 minutes.
3/4 of an hour = 45+5=50 minutes.

B͟r͟o͟n͟z͟e͟
1. 10 minutes past 2
2. 30 minutes past 9
3. 5 minutes past 12
4. 10 minutes past 4
5. 25 minutes past 7
6. 20 minutes past 11
S͟i͟l͟v͟e͟r͟
1. 𝙁𝙞𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙙𝙙 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙪𝙩
Number 2 is the odd one out because, it doesn’t use Roman numerals however, the others do.
2. 𝙆𝙖𝙮𝙡𝙖 𝙖𝙣𝙙 𝙅𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙧𝙖𝙬𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙩𝙤 𝙛𝙤𝙪𝙧 𝙤’𝙘𝙡𝙤𝙘𝙠. 𝙒𝙝𝙤 𝙞𝙨 𝙘𝙤𝙧𝙧𝙚𝙘𝙩? 𝙀𝙭𝙥𝙡𝙖𝙞𝙣 𝙬𝙝𝙮.
Jerry is correct because, IV is 4.
G͟o͟l͟d͟
1. 𝙎𝙚𝙩𝙝 𝙝𝙖𝙨 1 𝙝𝙤𝙪𝙧 𝙖𝙣𝙙 10 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙩𝙤 𝙩𝙞𝙙𝙮 𝙝𝙞𝙨 𝙧𝙤𝙤𝙢. 𝙃𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙣𝙙𝙨 25 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤𝙮𝙨, 5 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙢𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙝𝙞𝙨 𝙗𝙚𝙙, 𝙖𝙣𝙙 35 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙥𝙪𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙡𝙤𝙩𝙝𝙚𝙨 𝙖𝙬𝙖𝙮. 𝙃𝙤𝙬 𝙢𝙪𝙘𝙝 𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙙𝙤𝙚𝙨 𝙝𝙚 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙡𝙚𝙛𝙩?
Seth has 15 minutes left, because he spent 65 minutes to complete all his 3 tasks.
2. 𝙈𝙞𝙡𝙚𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙀𝙯𝙧𝙖 𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙤𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙝𝙤𝙢𝙚𝙬𝙤𝙧𝙠. 𝙒𝙝𝙤 𝙩𝙤𝙤𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙡𝙤𝙣𝙜𝙚𝙨𝙩?
Ezra took 30 minutes, which means Miley took the longest.
P͟l͟a͟t͟i͟n͟u͟m͟
1. The time could be 20 minutes past 9.
2. The time could be 30 minutes past 3.

Bronze
2. Half past 9
3.5 minutes past 12.
4. 10 minutes past 4.
5. 25 minutes past 7.
6. 20 minutes past 11.
Silver
1. C is add one out.
2. Jerry is correct because the minutes hand is showing 4.
Gold
1. I hour and 10 minutes.
25+5=30+35 =65
He sent 1 hours and 5 minutes.
to clean his room and he has 6 minutes left.
2. Miley look 50 minutes to complete her homework. Because 3 quarters of o
an hour is minutes. 45+5=50 minutes. Ezva took 30 minutes to finish her work. Meley took longer.

Bronze.
2: half past 9.
3. 12:05.
4: 4:10.
5: 7:25.
6: 11:20.
Silver.
The odd one out is A last clock.
The second odd one out is B the first clock.
The third odd one out is c the second clock.
The odd one out is D the last clock.
Jerry is correct because there are no such a time called VLLL.
Gold.
It equal 05 hour.
Miley because she just took a few minutes away.
GD.
It could be half past 9.Because the minute hand has past the 9 so it half Past 9.
Half past 3.

Bronze:
Half past 9
5minutes past 12
10min past 4
25min past 7
20min past 11
Silver:
1.the odd one out is C because it’s supposed to be on a clock
and u can’t see the clock.

2. Jerry is correct because the minute hand is showing 4
which is Vlll.
Gold:
10+25+5=40
25+10=35
35+5=40
40+35=75
75-1=74
Seth has 74 minute left to tidy his room.

Bronze
Half past 9
5 minutes past 12
10 minutes past 4
25 minutes past 7
20 minutes past 11
Silver
1 is the odd one out c because it is only one is only o’clock
2 Jerry is because IV is 4

Bronze
Half past 9
5 minutes past 12
10 minutes past 4
25 minutes past 7
20 minutes past 11
Silver
C is the odd one out.
Jerry is correct because in the Roman numerals IV is 4.

Bronze
2. half past 9
3. 5 minutes past 12.
4. 10 minutes past 4.
5. 25 minutes past 7.
6. 20 minutes past 11.
Silver
1.The odd one out is c because it is the only one which is not on clock.
2. Jerry is correct because IV is 4.
Gold
Seth spent 1 hour and 5 minutes to clean his room because 5+25=30 35+30=65 and 65 minutes are 1 hour and 5 minutes so he has 5 minutes left.
2. Miley took 50 minutes to complete her homework because three quarters of an hour is 45 minutes and 5 minutes +45 =50.
Ezra took 30 minutes so miley took the longest .

4.25 minutes past 7.
5.20 minutes past 11.
Silver 1
The odd one out is c because it is the only one that is not on a clock.
Silver 2
Kalyla is correct because if its 20 minutes to 4 it needs to point at 8. Jerry is incorrect because if it points to 4 then it will be 4:20.
Gold
Seth has 5 minutes left because 35+25=60 and 60+5=65 and that = 1hour and 5 minutes .
Gold 2
Miley took the longest because she took 50 miniutes and Ezra only took 30 minutes.
Platinum
The time should be 11:50
The time should be 3:30

Bronze

1. Is qarter past 2

2. It is half past 9

3.10min and past 7

4.10min and past 4

5.25min and past 7

6.20min and past 11

Silver

I thinb the odd one out it is 2nd and 1st

Miley 50 minutes

Ezra 30 minutes miley took the longest

Bronze

10 minutes past 2

Half past 9

5 minutes past 12

10 minutes past 4

25 minutes past 7

20 minutes past 11

Silver

1. C the odd one out

Gold

Seth has 5 minutes left

Bronze

1.10 minutes past 2 4.10 minutes past 4

2.Half past 9. 5.25 minutes past 7

3.5 minutes past 12. 6.20 minutes past 11

Silver

C because no other clocks have 25 minutes past 11.

Bronze

1.10 minutes past 2

2.9:30

3.5 minutes past 12

4.10 past 4

5.25 past 7

6.20 past 11

Silver

A is the odd one out because

It doesn’t match the time

Bronze

10 min past 2

Half past 9

5 min past 12

10 min past 4

25 min past 7

20 min past 11

Silver 1

C because there are no other clocks have to be 25 min past 11 if there was then the others will disappear.

Silver 2

Kayla because if I count 1 to 25 then it is 8 so Kayla is right.

Gold 1

Seth has 55 time left.

Gold 2

Miley because she added her hours in 4 hours and Ezra taked 30 minutes to finish fast so it’s Miley.

Platinum

Quarter to nine.

Quarter past 3.

Bronze:

1. 10 minutes past 2

2. half past 9

3. 5 minutes past 12

4. 10 minutes past 4

5. 25 minutes past 7

6. 20 minutes past 11

Silver:

1. C is odd one out because none of the clock is showing twenty-five minutes past eleven.

2. Kayla is right. VIII shows 40 minutes so it is 20 minutes to hour (60 – 40 = 20)

Gold:

1. Seth spend 1 hour and 10 minutes to tidy his room = 70 minutes

70 minutes – 25 minutes – 35 minutes – 5 minutes = 5 minutes

2. Maily 15 x 3 = 45 + 5 = 50 minutes

Era 10 x 3 = 30 minutes

Maily took longer.

Bronze

1.10 minutes past 6

2. Half past 9

3. 5 past 12

4.10 minutes past 4

5. 25 minutes past 7

6. 20 minutes past 11

Silver

The odd one out is B. I think this because 10 minutes past 6 are the only evens and also A, C and D are odds.

2. Jerry is correct. I know this because he said his hand is on IV ( 4 ).

Gold

Miley:

15 x 3 = 45 mins

45 + 5 = 50 mins

Ezra:

10 x 3 = 30 mins

Miley has more time. I know this because 15 x 3 = 45 mins and if you add 45 + 5 = 50 mins. Ezra has 30 mins left because 10 x 3 = 30 so he has less time.

Bronze:

1. 2 o’clock and 10 minutes

2.half past nine.

3. 12 o’clock and 20 minutes

4. 2 o’clock and 20 minutes

5. 7 o’clock and 25 minutes

6. 11 o’clock and 20 minutes

Silver:

1. The one in the middle is the odd one out because it doesn’t have as many numbers as the other 2 next to it and it also has different type of numbers to the other 2 clocks.

2. Jerry is correct because the minute hand at IV is 4.

Gold:

1. He has 5 minutes left to clean up his room because 5+5=10 and then add a 20, that makes 30 and 5 minutes making his bed so the answer altogether is 1 hour and 5 minutes that he spent, so he has 5 minutes to relax.

2. Miley took the longest because 3 quarters of an hour is 45 minutes but Ezra took 30 minutes, so she took 15 minutes less time and Miley took 15 minutes longer.

Bronze :

2. Half past 9.

3. 5 minutes past 12.

4. 10 minutes past 4 .

5. 25 minutes past 7 .

6. 20 minutes past 11.

Silver :

1. The odd one is number D ( five minutes to five )

2. The correct answer is KAYLA , because the minutes hand pointed at 8 .

Gold :

1. 5 minutes are left .

2. Miley took the longest time because 3 quarters equal 45 minutes plus 5 miuntes so the total equal 50 minutes .

Platinum :

1. 15 minutes to 10 .

2. Half past 3.

BRONZE:

1\ 10 minutes past 2.

2\ Half past 9.

3\ 5 minutes past 12.

4\ 10 minutes past 4.

5\ 25 minutes past 7.

6\ 20 minutes past 11.

SILVER:

1\The odd one out is c.

2\ Kayla is correct because the minutes hand is must be on 8 not on 4.

GOLD:

1. He has 5 minutes left.

1

25+5+35=65.And 1 hour and 5 minutes.

2\ Miley 45+5=50 minutes.

Ezra has 30 minutes.

3/4 of an hour = 45+5=50 minutes.

Keyan

Bronze

Nine Thirty

5 minutes past 12

10 minutes past 4

25 mins past 7

20 minutes past 11

Silver

C is the odd one out

Jerry is correct

Gold

Seth has 5 mins left

B͟r͟o͟n͟z͟e͟

1. 10 minutes past 2

2. 30 minutes past 9

3. 5 minutes past 12

4. 10 minutes past 4

5. 25 minutes past 7

6. 20 minutes past 11

S͟i͟l͟v͟e͟r͟

1. 𝙁𝙞𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙙𝙙 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙪𝙩

Number 2 is the odd one out because, it doesn’t use Roman numerals however, the others do.

2. 𝙆𝙖𝙮𝙡𝙖 𝙖𝙣𝙙 𝙅𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙧𝙖𝙬𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙩𝙤 𝙛𝙤𝙪𝙧 𝙤’𝙘𝙡𝙤𝙘𝙠. 𝙒𝙝𝙤 𝙞𝙨 𝙘𝙤𝙧𝙧𝙚𝙘𝙩? 𝙀𝙭𝙥𝙡𝙖𝙞𝙣 𝙬𝙝𝙮.

Jerry is correct because, IV is 4.

G͟o͟l͟d͟

1. 𝙎𝙚𝙩𝙝 𝙝𝙖𝙨 1 𝙝𝙤𝙪𝙧 𝙖𝙣𝙙 10 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙩𝙤 𝙩𝙞𝙙𝙮 𝙝𝙞𝙨 𝙧𝙤𝙤𝙢. 𝙃𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙣𝙙𝙨 25 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤𝙮𝙨, 5 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙢𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙝𝙞𝙨 𝙗𝙚𝙙, 𝙖𝙣𝙙 35 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙩𝙚𝙨 𝙥𝙪𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙡𝙤𝙩𝙝𝙚𝙨 𝙖𝙬𝙖𝙮. 𝙃𝙤𝙬 𝙢𝙪𝙘𝙝 𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙙𝙤𝙚𝙨 𝙝𝙚 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙡𝙚𝙛𝙩?

Seth has 15 minutes left, because he spent 65 minutes to complete all his 3 tasks.

2. 𝙈𝙞𝙡𝙚𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙀𝙯𝙧𝙖 𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙤𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙝𝙤𝙢𝙚𝙬𝙤𝙧𝙠. 𝙒𝙝𝙤 𝙩𝙤𝙤𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙡𝙤𝙣𝙜𝙚𝙨𝙩?

Ezra took 30 minutes, which means Miley took the longest.

P͟l͟a͟t͟i͟n͟u͟m͟

1. The time could be 20 minutes past 9.

2. The time could be 30 minutes past 3.

Bronze

2. Half past 9

3.5 minutes past 12.

4. 10 minutes past 4.

5. 25 minutes past 7.

6. 20 minutes past 11.

Silver

1. C is add one out.

2. Jerry is correct because the minutes hand is showing 4.

Gold

1. I hour and 10 minutes.

25+5=30+35 =65

He sent 1 hours and 5 minutes.

to clean his room and he has 6 minutes left.

2. Miley look 50 minutes to complete her homework. Because 3 quarters of o

an hour is minutes. 45+5=50 minutes. Ezva took 30 minutes to finish her work. Meley took longer.

Bronze.

2: half past 9.

3. 12:05.

4: 4:10.

5: 7:25.

6: 11:20.

Silver.

The odd one out is A last clock.

The second odd one out is B the first clock.

The third odd one out is c the second clock.

The odd one out is D the last clock.

Jerry is correct because there are no such a time called VLLL.

Gold.

It equal 05 hour.

Miley because she just took a few minutes away.

GD.

It could be half past 9.Because the minute hand has past the 9 so it half Past 9.

Half past 3.

Bronze:

Half past 9

5minutes past 12

10min past 4

25min past 7

20min past 11

Silver:

1.the odd one out is C because it’s supposed to be on a clock

and u can’t see the clock.

2. Jerry is correct because the minute hand is showing 4

which is Vlll.

Gold:

10+25+5=40

25+10=35

35+5=40

40+35=75

75-1=74

Seth has 74 minute left to tidy his room.

Bronze

Half past 9

5 minutes past 12

10 minutes past 4

25 minutes past 7

20 minutes past 11

Silver

1 is the odd one out c because it is only one is only o’clock

2 Jerry is because IV is 4

Bronze

Half past 9

5 minutes past 12

10 minutes past 4

25 minutes past 7

20 minutes past 11

Silver

C is the odd one out.

Jerry is correct because in the Roman numerals IV is 4.

Bronze

2. half past 9

3. 5 minutes past 12.

4. 10 minutes past 4.

5. 25 minutes past 7.

6. 20 minutes past 11.

Silver

1.The odd one out is c because it is the only one which is not on clock.

2. Jerry is correct because IV is 4.

Gold

Seth spent 1 hour and 5 minutes to clean his room because 5+25=30 35+30=65 and 65 minutes are 1 hour and 5 minutes so he has 5 minutes left.

2. Miley took 50 minutes to complete her homework because three quarters of an hour is 45 minutes and 5 minutes +45 =50.

Ezra took 30 minutes so miley took the longest .

Bronze

30 min past 2

5 min past 12

10 min past 4

25 min past 7

20 min past 11

Silver

C is the odd one out

Kayla is right as the big hand points to eight which is viii

Gold

He has five mine left

Bronze

1. Half past 9.

2 . 5 minutes past 12.

3.10 minutes past 7.

4.25 minutes past 7.

5.20 minutes past 11.

Silver 1

The odd one out is c because it is the only one that is not on a clock.

Silver 2

Kalyla is correct because if its 20 minutes to 4 it needs to point at 8. Jerry is incorrect because if it points to 4 then it will be 4:20.

Gold

Seth has 5 minutes left because 35+25=60 and 60+5=65 and that = 1hour and 5 minutes .

Gold 2

Miley took the longest because she took 50 miniutes and Ezra only took 30 minutes.

Platinum

The time should be 11:50

The time should be 3:30

6.

Bronze

10 min past 2

60 min past 1

30 more min past1

20 min past 2

25 min past 7

20 min past 11