The calculation is incorrect because instead of taking away you adding so the answer will be 21. The reason why I think 21 is because 4-3=1, 4-2=2 and 1-0=0 so the answer is 21.

Gold
Blue ,blue ,blue and blue ,pink ,pink, pink and pink
Red, red ,red ,and red, yellow ,yellow ,yellow and yellow
Green, green ,green and green, orange ,orange ,orange and orange
Purple, purple, purple, and purple,brown ,brown ,brown, and brown

Bronze Challenge
The answer is incorrect because you can’t do 144-123 the answer is not 267.If you calculate it properly and check again .then you notice were your mistake is. 144-123 the answer is 21.

bronze challenge
The answer is incorrect because the person who did this question the person was supposed to subtract but he didn’t look that he was subtracting 144 -123 which is 21.
sliver challenge
Firstly for this question you need to add £25.00 and £10.00 which is 20 plus 10 which is 30 and add the 5 which is 35.Next £1 =1.26 euros so you have to times it by how much money you got in pounds which is £35 x 1.26=44.1
gold challenge
I think there is four patterns which are
blue,red,blue,red,blue,red,blue,red
red,blue,red,blue,red,blue,red,blue
blue,red,red,blue,red,red,blue
red,blue,blue,red,blue,blue,red

Bronze
The answer is incorrect because you are adding instead of subtracting. The real answer is 21 because 4-3=1 and 4-2=2 and 1-1=0 so the answer is 21.
Silver
£25+£10=£35
35×1.26=44.1

Bronze
The answer is incorrect because real answer can’t be higher
than the numbers you subtract by. 144
– 123
021
Silver
1.£25 + £10 = £35
2.£35 x 1.26 = 44.1

Gold
I think the answer is two.
bronze
I think it is incorrect because four – three
is one and fourty – twenty is twenty so twenty
+ one is twenty one.

Sliver challenge
1.£25 + £10 = £35
2.£35 x 1.26 = 44.1
Jimmy spent 44.1 in Euros.
Bronze challenge
I think the answer is incorrect because in the sum it tells me to subtract not to add.The answer is 21.144 – 123 = 21.Also to correct the calculation people need to use correct symbols.so the
sum should be 144 + 123 = 267.

gold challenge
i think 2
bronze challenge
it is incorrect because when you look at the number at the begining it has a 1 and the answer has a 2 at the start and it is ment to be lower not higher the real answer is 21

Please keep up to date with COVID-19 here.
Any children who have school lunches will be provided with hot lunches or hot sandwiches
We currently have two spaces in Nursery.

Gold

Re-Do

Actually there are 6 patterns.

Key

1=colour 1 11222211,22111122,12211221,21122112,21211212,12122121.

2=colour 2

Bronze challenge

The answer is not 267 because 4-3=1 4-2=2 and 1-1=0 so the answer is 21.Here is an example of 144-123

144 4-3=1

-123 4-2=2

021 1-1=0 Therefore the answer is 21

Silver challenge

£1=1 euros

1.26×35=44.1

There are six different ways.

key

1 = colour 1

2 = colour 2

Different ways:

12122121,21122112,11222211,22111122,21211212,12211221

The calculation is incorrect because instead of taking away you adding so the answer will be 21. The reason why I think 21 is because 4-3=1, 4-2=2 and 1-0=0 so the answer is 21.

By Shabnam Jalili

GOLD 11222211, 21211212, 22111122, 12122121, 21122112,

12211221

They can make 6 possibilities of necklaces that I can think of

which are (see above) :)

Key

1= colour 1

2= colour 2

Gold

Blue ,blue ,blue and blue ,pink ,pink, pink and pink

Red, red ,red ,and red, yellow ,yellow ,yellow and yellow

Green, green ,green and green, orange ,orange ,orange and orange

Purple, purple, purple, and purple,brown ,brown ,brown, and brown

Bronze

The oustion is incorrect because four subtract three is a one not seven,four subtract two is two not six and one subtract one is zero

Gold

I think there 8 patterns.

blue,blue,red,red,red,red,blue,blue.

red,red,blue,blue,blue,blue,red,red.

blue,red,red,blue,blue,red,red,blue.

red,blue,blue,red,red,blue,blue,red.

blue,blue,red,red,red,red,blue,blue.

red,red,blue,blue,blue,blue,red,red.

blue,red,blue,red,red,blue,red,blue.

red,blue,red,blue,blue,red,blue,red.

The question is incorrect because 3 – 4 =1 2 – 4 =2 and 1 – 1 = 1

Silver challange

£1 = 1 euros

1.26 x 35 =44.1 euros

Bronze Challenge

The answer is incorrect because you can’t do 144-123 the answer is not 267.If you calculate it properly and check again .then you notice were your mistake is. 144-123 the answer is 21.

bronze challenge

The answer is incorrect because the person who did this question the person was supposed to subtract but he didn’t look that he was subtracting 144 -123 which is 21.

sliver challenge

Firstly for this question you need to add £25.00 and £10.00 which is 20 plus 10 which is 30 and add the 5 which is 35.Next £1 =1.26 euros so you have to times it by how much money you got in pounds which is £35 x 1.26=44.1

gold challenge

I think there is four patterns which are

blue,red,blue,red,blue,red,blue,red

red,blue,red,blue,red,blue,red,blue

blue,red,red,blue,red,red,blue

red,blue,blue,red,blue,blue,red

Gold challenge

I think the answer is 2 because the necklace has 8 beads.I know that 8 has 2 fours.

Bronze

The answer is incorrect because you are adding instead of subtracting. The real answer is 21 because 4-3=1 and 4-2=2 and 1-1=0 so the answer is 21.

Silver

£25+£10=£35

35×1.26=44.1

Bronze

The answer is incorrect because real answer can’t be higher

than the numbers you subtract by. 144

– 123

021

Silver

1.£25 + £10 = £35

2.£35 x 1.26 = 44.1

Gold

I think the answer is two.

bronze

I think it is incorrect because four – three

is one and fourty – twenty is twenty so twenty

+ one is twenty one.

Sliver challenge

1.£25 + £10 = £35

2.£35 x 1.26 = 44.1

Jimmy spent 44.1 in Euros.

Bronze challenge

I think the answer is incorrect because in the sum it tells me to subtract not to add.The answer is 21.144 – 123 = 21.Also to correct the calculation people need to use correct symbols.so the

sum should be 144 + 123 = 267.

gold challenge

i think 2

bronze challenge

it is incorrect because when you look at the number at the begining it has a 1 and the answer has a 2 at the start and it is ment to be lower not higher the real answer is 21